SUHAIMI GHANI

Pakar Digital Marketing untuk Niche Perabot

Siapa Saya

Assalamualaikum WBT, Saya Suhaimi Ab Ghani.  terima kasih dan selamat datang ke laman web suhaimighani.com.

.saya adalah seorang digital marketer dengan pengalaman dalam merancang dan melaksanakan strategi pemasaran digital di facebook dan google untuk niche perabut seperti kitchen cabinet.

Sejak tahun 2017 lagi, Hampir setiap hari saya bergelumang dengan dunia digital marketing (Design Website, run FB Ads, Google Ads untuk NICHE FURNITURE seperti Kitchen Cabinet


Mengapa Perlu pilih saya Sebagai Digital Marketer anda

Di era digital masa kini, pemasaran online atau digital ads adalah kunci untuk mempromosikan jenama, produk dan perkhidmatan anda dengan lebih berkesan. Adakah anda masih tercari-cari cara terbaik untuk mengembangkan jangkauan perniagaan secara online? Saya menawarkan kepakaran di dalam servis digital ads seperti run FBads dan Google Ads untuk memastikan kempen pemasaran digital anda mencapai sasaran dengan tepat.

#DigitalMarketing #StrategiKreatif”

SERVIS KAMI

Batalkan bila-bila sahaja. Tiada Kontrak, Tiada komitmen

 FBADS

RM600

(TAK TERMASUK KOS ADS)

Perlu ada bugget Ads Minimum RM30 + 8% tax Sehari
Setup & run fbads selama sebulan
website saya akan buatkan jika perlu dan anda setuju, charge untuk buat website rm600 sahaja termasuk hosting dan domain selama setahun,
Selepas sebulan dan ingin teruskan servis ni saya akan kenakan charge bulanan RM500 sebulan
Tiada kontrak - Pembatalan percuma

 GOOGLE ADS

RM600

(TAK TERMASUK KOS ADS)

Perlu ada bugget Ads minimum RM30 + 8% tax Sehari (lagi besar budget ads lagi bagus)
Setup & run Google ads selama sebulan
website saya akan buatkan jika perlu dan anda setuju, charge untuk buat website rm600 sahaja termasuk hosting dan domain selama setahun,
Selepas sebulan dan ingin teruskan servis ni saya akan kenakan charge bulanan RM500 sebulan
Tiada kontrak - Pembatalan percuma

 FBADS + GOOGLE ADS

RM1100

(TAK TERMASUK KOS ADS)

Perlu ada bugget Ads Minimum RM60 + 8% tax Sehari
Setup & run Fbads + Google ads selama sebulan
website saya akan buatkan jika perlu dan anda setuju, charge untuk buat website rm600 sahaja termasuk hosting dan domain selama setahun,
Selepas sebulan dan ingin teruskan servis ni saya akan kenakan charge bulanan RM1000 sebulan
Tiada kontrak - Pembatalan percuma

 PREMIUM SERVIS

(RUN  FBADS + GOOGLE ADS + PENGURUSAN MEDIA SOSIAL)

RM1600

(TAK TERMASUK KOS ADS)

Perlu ada bugget Ads Minimum RM60 + 8% tax Sehari
Setup & run Fbads + Google ads selama sebulan
website saya akan buatkan jika perlu dan anda setuju, charge untuk buat website rm600 sahaja termasuk hosting dan domain selama setahun,
Mengurus akaun media sosial syarikat seperti Facebook, Instagram
Mereka bentuk dan mencipta kandungan menarik untuk media sosial
Selepas sebulan dan ingin teruskan servis ni saya akan kenakan charge bulanan RM2000 sebulan
Tiada kontrak - Pembatalan percuma

Mahu saya run digital marketing atau design website untuk company anda ? Boleh hubungi saya, kita bincang

How Does It Work

1

Early Discussion

Saya akan buat kajian terlebih dahulu tentang bisnes anda, siapa pelanggan anda, target market anda, sasaran jualan dan yang paling penting berapa budget marketing yang anda sanggup keluarkan.

Jika saya yakin mampu buat baru kita proceed ke step seterusnya sebab saya tak mahu anda buang masa dan duit untuk plan marketing yang saya tak yakin boleh berjaya

2

Marketing Planning

saya akan membuat marketing plan, kajian  tentang marketing funnel yang sesuai untuk bisnes anda, kajian tentang customer avatar, customer behavior dan juga customer journey.

di peringkat ini juga akan mula menyediakan bahan iklan seperti copywiring dan juga gambar.  website saya kan buatkan jika perlu dan anda setuju, charge untuk buat website rm600 sahaja termasuk hosting dan domain selama setahun,

3

Delivering the Strategy

Saya akan setting perkara teknikal berkaitan Google ads, FB Ads. Target pelanggan dipilih dengan berhati-hati supaya iklan itu keluar tepat pada target berdasarkan kajian yang dibuat sebelum ini

 Untuk mengelakkan kos iklan anda terlalu tinggi, saya akan monitor iklan dari masa ke semasa.

 
 

 

4

You Can Now Enjoy the Results

Saya akan akan dapatkan leads yang berkualiti untuk memudahkan team sales buat closing sales

Saya tidak menjamin 100% untuk dapatkan jualan yang ‘meletup-letup’ tapi saya akan berusaha untuk buat yang terbaik.

Semuanya bergantung pada leads yang berkualiti  dan kecekapan team sales buat closing..dan juga faktor rezeki ditangan Allah swt (kita hanya merancang dan buat yang terbaik sahaja insyaallah)

Artikel

Dalam era digital ini, pemasaran tidak lagi terbatas kepada ruang fizikal semata-mata. Perniagaan perabot kini mempunyai peluang unik untuk memanfaatkan kekuatan internet dan media sosial untuk mencapai pelanggan yang lebih luas. Dengan strategi pemasaran digital yang betul, perniagaan perabot boleh meningkatkan kesedaran jenama, meningkatkan jualan, dan mengukuhkan hubungan dengan pelanggan secara lebih berkesan. Di sini, kami akan menerangkan beberapa strategi digital yang boleh membantu meningkatkan keberkesanan pemasaran perabot anda.

 

man, laptop, mask-5916331.jpg

Dalam era pemasaran digital yang semakin berkembang, Facebook Ads dan Google Ads adalah dua platform utama yang sering digunakan oleh pengiklan untuk mencapai pelanggan sasaran. Walaupun kedua-duanya mempunyai objektif yang sama – untuk meningkatkan kesedaran jenama dan menjual produk atau perkhidmatan – terdapat beberapa perbezaan utama antara mereka. Mari kita lihat perbezaan antara Facebook Ads dan Google Ads.

social media, social, marketing-5187243.jpg

Assalamualaikum rakan-rakan semua! Hari ini kita nak cakap pasal tajuk yang menarik ni – samada nak run ads sendiri atau upah pakar untuk run ads tu. Memang ada kelebihan dan kekurangan untuk kedua-dua pilihan, jadi kita kena teliti betul-betul ya.

facebook, social media, media-793049.jpg

Dalam era digital ini, Facebook bukan sahaja menjadi platform sosial untuk berinteraksi dengan rakan-rakan dan keluarga, tetapi juga merupakan alat yang kuat untuk mempromosikan perniagaan anda. Jika anda memiliki perniagaan perabot, Facebook Marketing adalah salah satu cara terbaik untuk mencapai pelanggan potensial dan meningkatkan jualan anda. Di sini, kami akan menerangkan langkah-langkah mudah untuk memulakan strategi pemasaran perabot anda di platform ini.

Portfolio

dah Bersedia untuk saya bantu Tingkatkan sales anda

ROKETKAN JUALAN ANDA DI FACEBOOK DAN GOOGLE